1994-től a szuhakállói általános iskolás gyerekekért

Beszámoló a nyíregyházi kirándulásról

A hosszú karantén-időszak után újra lehetőségünk nyílt egy tanulmányi kirándulás megszervezésére a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola Gárdonyi Géza Tagiskolájában. Utunkat az Esélyegyenlőséget a Falusi Kisdiáknak Alapítvány támogatta. A szervezést már az előző tanév végén elkezdtük, a Nyíregyházi Állatparkot választottuk úticélként. 2021. szeptember 7-én 50 kisdiák és 6 kísérő pedagógus indult útnak Szuhakállóból verőfényes napsütésben. A nap további részében sem ért senkit csalódás. Az út vidám beszélgetéssel gyorsan telt. Megérkezésünkkor rögvest egy látványos fókabemutatót élvezhettünk.
A nap folyamán rengeteg állatot tekinthettünk meg a csodálatos környezetben. Nagyon jó volt látnunk a tágra nyílt szemeket és az örömtől ragyogó arcokat. A finom ebéd után újult erővel indultunk útnak, az idő szinte repült az élménydús délutánon. Gyorsan elérkezett az indulás pillanata, a hazaút a látottak megbeszélésével a képek nézegetésével telt. Este fél nyolc táján fáradtan de mosolyogva, egy tartalmas nap után tértünk haza.

A kirándulás az Esélyegyenlőséget a falusi kisdiáknak Alapítvány NEA-UN-20-EG-0347 számú pályázatával valósult meg, melyet a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatott. Köszönjük szépen a támogatást.

 

Fényképalbum